Consulten Automatisch schrift

Door de jaren heen hebben we veel collega's ontmoet, die ieder hun eigen "specialiteit" hebben op intuitief gebied; denk hierbij aan de magnetiseur, de intuitief therapeut, de tarotkaartsessies enzovoort. 

 

Sinds een aantal jaren zijn er twee collega's die zich bezig houden met het Automatisch schrift en wat betreft hun "geloofwaardigheid" hebben we door de jaren heen goed kennis kunnen maken en weten we heel zeker dat hun intuïtie via het automatisch schrift simpelweg klopt en hun als vanzelf geschreven antwoorden helder en duidelijk zijn.

 

Hoe werkt het automatisch schrift precies? Bij beide dames is het mogelijk een priveconsult te boeken, maar zij werken vooral via
e-mail of whatsapp, 06-53518321.  Men stelt een eenduidige vraag, want of/of vragen kunnen niet in één vraag gesteld worden. De vragen kunnen overal over gaan; van "krijg ik de baan waarop ik heb gesolliciteerd" tot "wat is er gebeurd in mijn vorige leven" maar ook over relaties. Vragen over gezondheid en overlijden worden niet beantwoord, dat zijn de grote uitzonderingen. Dat is niet ethisch en stel dat daar een slecht bericht uitkomt, dan gaat al je aandacht naar ziek-zijn en dat geeft aansturing.

 

Kortom, je stelt een vraag, deze wordt doorgestuurd naar één van de twee dames. Als het medium de vraag opschrijft en zich kort concentreert, dan begint de pen eigenlijk vanzelf te bewegen - vaak in een totaal ander handschrift - en de antwoorden komen intuitief op het papier. Soms hoort het medium de woorden en zinnen in haar hoofd, soms voelt zij de woorden maar dat zijn de "extraatjes". Het allermeest voorkomend is dat de pen vanzelf beweegt.  Binnen 24 uur krijg je de antwoorden via e-mail of whatsapp; boek je echter een é'n-op-één sessie, dan heb je ter plaatse je antwoorden.

 

Kosten € 7,50 per (eenduidige) vraag
Prive-consult € 45,00 (ca 45-60 minuten)