Human design chart

Mijn collega Mischa maakt met plezier voor jou  een  persoonlijke handleiding aan de hand van Human Design. Human Design vertelt je wat je oorspronkelijke ontwerp is, hoe je gemaakt bent en wat je hier op aarde komt doen. Er wordt hierbij gekeken naar de stand van de planeten en de energie die in het universum hangt op het moment van jouw geboorte. Dit is een boekwerk van ongeveer 90 pagina's en gaat alleen maar over jou.

 

Het is een praktische gids, met een duidelijke uitleg die je stap voor stap meeneemt in de zoektocht naar jezelf, naar je allerbeste zelf!  Het vertelt je wat jouw unieke talenten zijn, wat je valkuilen zijn, hoe je het beste naar je intuitie luistert en beslissingen maakt. Ook staat erin beschreven wat de grootste les is die jij hier te leren hebt en met welke karaktereigenschappen je overvloed aan kan trekken. Door je te verdiepen in jouw design zal je jezelf steeds beter leren kennen en hierdoor meer zelfliefde en zelfacceptatie ervaren. Door je design te gaan belichamen, wordt je je hoogste zelf en trek je alleen maar goeds aan. 

 

Wil jij ook ontdekken wie je nu eigenlijk écht bent, loop je vast op sommige stukken in het leven en/of  wil je bepaalde dingen in je leven veranderen, maar weet je nog niet hoe?  Dan is een Human Desig Chart echt iets voor jou!  Jouw design verandert nooit, je hebt dus je leven lang plezier van jouw persoonlijke handleiding. Gun je deze investering in jezelf, of geef het cadeau aan een ander. 

 

Mischa heeft op dit moment nog geen eigen website, maar die is in de maak! Je persoonlijke Human Design kun je nu eenvoudig bestellen via tel/app 06-53518321 of via e-mail.  Vermeld daarin je naam, geboortedatum, - plaats en -tijdstip en dan  ontvang je binnen een week je handleiding per mail als pdf - bestand. 

Basis € 49,00
In de basis Human Design ontvang je de uitleg wie je bent; je energietype, je self/not self (wat is van jou en wat niet), eigenlijk je voleldige profiel. Wie ben je, waar sta je, wat zijn je sterke kanten, je zwakke kanten en waar vind en maak je die balans.

Verdieping € 69,00
Wil je een nog meer omvattende uitleg over poortem, centrums, kanalen, pijlen, planeten de definitites, dan kun je er voor kiezen de verdiepingsanalyse aan te schaffen. Hiermee krijg je nog veel meer kennis en inzicht in jezelf, je omgeving, je kwaliteiten en hoe je te handhaven.