Intuïtieve coaching

"Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet"

Wie ben je? Wie ben je écht?  Wie wil je zijn? Wat wil jij, wens jij, voel jij? Waar loop je vast? Soms is het lastig om jezelf te  vinden, jezelf te leren kennen, weten wie je bent en waar je voor staat. Zeker na een lastige of moeilijke fase in je leven is het  hard werken om  alles weer  "op de rit" te krijgen en daar dan ook te houden.

Ook kan het lastig zijn als je bepaalde karaktereigenschappen hebt die je graag kwijt wilt, maar niet kunt of durft te veranderen, zoals "simpelweg" nee  durven en kunnen zeggen, je grenzen vast te stellen (en je daar dan ook aan te houden) , zelfs onder de druk van anderen. Of gewoon zo graag jezelf wilt zijn, dingen wilt doen waar je je goed bij voelt, je omringen met mensen die jou een goed gevoel geven, je bezig wilt houden met "levensvragen" maar je geen gelijkgestemden om je heen hebt. Kortom: op de één of andere manier niet toe in staat zijn om een ontspannen, bewust en fijn leven te leiden, door welke oorzaak dan ook. 


Wil je graag met bepaalde dingen aan de slag, je leven (be)leven zoals jij dat zelf wilt,  maar lukt het je (nog) niet helemaal alleen? We lopen graag een tijdje met je mee op je pad en helpen je met handvatten, inzichten, oefeningen en gesprekken. 


​Tarief: € 55,00 (60 minuten)
Een afspraak maken kan via tel: 06-53518321 of via de email.