EXTRA

Internationale Yoga-dag vrijdag 21 juni!
Vrijdag 21 juni is de langste dag van het jaar, het begin van de zomer maar ook de Internationale Yoga-dag!  Tijdens deze extra- en speciale - Yoga les ontspan je je lichaam en geest met meditatie en muziektherapie en Yoga-Nidra. Yoga- Nidra wordt ook wel "de Yogaslaap" genoemd en is de diepste ontspanningstechniek voor lichaam en geest. Goed voor je balans, effectief  bij stress en spanning.

 

"De meeste mensen gaan slapen zonder vooraf hun spanningen los te laten. Yoga-Nidra is de staat van bewustzijn waarin alle spanningen en lasten van je af vallen"....Swami Satyawanda Saraswati.

 

Vrijdag 21 juni, 19.30-20.30 uur, kosten € 12,50


Yin-Yoga

Yin-yoga is een rustige vorm van yoga met houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en doorbloedt en worden/blijven de gewrichten soepeler. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel,  de gewrichten en het lymfesysteem.

De Yin-Yoga lessen worden gegeven in blokken van 8 lessen; zo komt er een goede opbouw in de asana's en wordt er ruimte gemaakt om te werken met bijvoorbeeld de meridianen of de elementen,

Yin-yoga betekent ook; terug naar je gevoel. Door de bewuste kalmte en de tijd word je allerlei prikkelingen in je lijf echt gewaar., leer je elk signaal van je lichaam, en ook je geest, herkennen, benoemen en aanvaarden. Want wat veronachtzamen we vaak toch die kleine signalen, die kleine waarschuwingen die o zo belangrijk kunnen zijn! En daar zit precies de kunst van Yin;  je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

 

Dag/tijd;
donderdag 19.30-20.45 uur
Kosten € 100,00 per blok van 8 lessen.
Losse les - proefles € 12,50.

Info, proefles of aanmelden? Dat kan via tel/app 06-53518321 of via de e-mail info@spiritualbalance.nl