Holistic pulsing

Bij Holistic Pulsing wordt een pulserende beweging in gang gezet die zich voortzet en uitstrekt tot de verste uithoeken van het lichaam. Het is een volwaardige behandelmethode die naar wens goed te combineren is met andere technieken of therapievormen.

Het draagt een enorme diepgang in zich. Deze behandelmethode is gebaseerd op het idee dat ritmische schommelende bewegingen de hartslag van een foetus nabootsen, van tussen de 120 en 160 slagen per minuut. Deze bewegingen stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Tijdens een pulsing sessie lig je met je kleren aan op een massagetafel. Er wordt niet of nauwelijks gepraat. Je lichaam wordt wiegend, trekkend en schuddend in beweging gebracht. Een andere belangrijke instelling bij deze behandeling is het feit dat de mens voor het grootste gedeelte uit water bestaat. De schommelingen verspreiden zich zo gemakkelijk en diep door het hele lichaam.  Door het ritme van het pulsen en de tracties, komen blokkades in beweging. Je laat dieper liggende spanningen los.

De manier waarop holistic pulsing wordt gegeven, zorgt ervoor dat er een sfeer van veiligheid en geborgenheid wordt gecreëerd. Het brengt de ontvanger terug naar de lichamelijke ervaringen in de beschermende moederschoot. Dit helpt enorm om spanningen los te laten. Cliënten beschrijven dikwijls een sensatie van terugkeer tot aan de vroege kindertijd. Via pulsen kom je tot meer lichaamsbewustzijn; je merkt zelf waar de puls stopt en vasthoudt. 

Tarief; € 35,00 / 30 minuten. 
Ook te boeken voor 60 minuten.
Een afspraak maken kan via tel/whatsapp; 06-53518321 of via e-mail.