Cursus Bewustwording & Spiritualiteit

Deze cursus gaat eenmaal per jaar van start, en in 2024 vanaf vrijdag 20 september en elke keer in een ge-update versie, gerelateerd aan het tijdsbeeld van NU. Deze cursus, waarin informatie wordt aangereikt om bewuster met het leven om te gaan door het verbreden van uw inzichten, bestaat uit vier maandelijkse vrijdagavonden. We beginnen altijd om 20.00 uur; de deur is open vanaf 19.30 uur. 

De inhoud bestaat uit informatie uit de spiritualiteit, filosofie,  wetenschap en de actualiteit. Iedere avond bestaat uit een lezing - pauze - vraag & antwoord.

Deze thema-avonden worden gegeven door R. van Zanten, bekend van lezingen, publicaties en tv-programma's met betrekking tot deze onderwerpen. Gezien de inhoud en  de thema's van de avonden is het beslist aan te raden om alle avonden te volgen zodat de samenhang van het "grote geheel" steeds duidelijker wordt. Mis je  echter door omstandigheden één van de avonden, dan kun je deze een volgende keer zonder kosten inhalen. Kosten voor de gehele cyclus bedragen € 129,00, inclusief alle consumpties.


Avond 1 vrijdag 20 september 2024
Natuurwetten (de Veda's)
Spirituele en maatschappelijke realiteit
Wet van de reïncarnatie
Spiegelleer


Avond 2 vrijdag 11 oktober 2024
Verdieping wet van de reincarnatie
Geesten en geleidegeesten
Stervensprocessen, fysiek en spiritueel
Wedergeboorte


Avond 3 vrijdag 15 november 2024
Chakra's
Nadieslijnen, etherisch zenuwstelsel


Avond 4 vrijdag 6 december 2024
Samenhang van de verkregen stof
Conclusie
Maatschappelijke relevantie
Toepassingen in het dagelijks leven.


Privé consult
Eén week per maand geeft Rob  vanuit zijn werk als intuïtief therapeut en magnetiseur, privé-consulten en magnetiseerbehandelingen. (zie de agenda voor data). Dit kan alleen op afspraak via email of via tel. 06-53518321.