Auratekening & reading

Eén zaterdag per maand is de praktijkruimte voor Heleen; de auratekenares. Sinds minstens tien jaar maakt Heleen maandelijks (op afspraak)  een persoonlijke auratekening waar je natuurlijk een (treffende) reading bij krijgt. In het begin maakte Heleen de tekening samen met Elly (velen kenden haar) maar Elly is een aantal jaar geleden overleden. 

Heleen was hierdoor een tijd uit de running en zocht een nieuwe manier om de aurareadings in te kunnen vullen, en..dat is gelukt!  Waar toendertijd Elly de aura met krijt op papier zetten en Heleen de reading gaf, heeft kennelijk de "spirit" van Elly ervoor gezorgd dat Heleen inmiddels eenzelfde soort  tekeningen maakt. Goed nieuws voor ons :), want zo kunnen jullie als gasten weer als vanouds bij Heleen terecht!

Op het moment dat je bij Heleen bent, voelt ze je energieveld en zet de basiskleuren op papier met krijt. Daar zitten naast de kleuren ook allerlei symbolen en boodschappen en zij weet dit feilloos te vertalen naar de stand van zaken in jouw leven. Zoals vanouds echt een aanrader :) Natuurlijk krijg je je persoonlijke tekening mee naar huis. 

Kosten € 22,50 , 45 minuten. 
Een afspraak maken kan via tel/app op
06- 53518321 (Linda) of via email ovv auratekening.

 

Data 2024; zaterdag 7 juni, zaterdag 13 juli, woensdag 14 augustus, zaterdag 7 sept. Andere data tm december volgen nog.