Mantra singing circle 23 februari, 20.00 u

"Niemand kan het mysterie van mantra’s volledig verklaren. Hun magische klanken helpen het lichaam dat uit balans is te genezen. Ze ontspannen de geest, ze kalmeren de emoties en openen het hart. Ze stimuleren, activeren, motiveren en maken jong. Ze helpen je dansen of slapen, lachen of huilen en mediteren. Ze kunnen helpen iemand te vergeten of ​iemand te vinden"

Een mantra is een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. Het Sanskrietwoord mantra betekent letterlijk ‘man’ (geest) en ‘tra’ (bevrijding). Mantra’s helpen je te ontspannen, meer je hart te openen en het voortdurende denken in jezelf te stoppen. Maar sluit natuurlijk ook gewoon het plezier van zingen niet uit. Het rustgevende, bijna meditatieve van mantra  zingen komt door de constante herhaling van één of meer zinnen. 


Mantra zingen is net als meditatie bedoeld om je te focussen op één ding, en als er iets "mindfullness" is, 
dan is het wel mantra zingen. De zich continue herhalende woorden en teksten brengen naast het grote plezier van met elkaar zingen, ook een heerlijke focus en ontspanning en geven een boost aan positieve energie. Tijdens de mantra-avonden spelen en zingen we live mantra's van over de hele wereld; in het sanskriet, engels en af en toe komen er zelfs japanse en hawaaiiaanse mantra's voorbij. De teksten en hun betekenissen krijg je op papier, zodat je  elke mantra mee kunt zingen als je dat wilt..... in stilte luisteren en genieten mag natuurlijk ook!


In de agenda zie je wanneer er weer een Manta Sing-a-long is. Deze " singing circles "zijn op de woensdagen van 19.30-21.30 uur en op de vrijdagen van 20.00-22.00 uur. De toegang is € 15,00, natuurlijk incl een kopje thee of koffie en iets lekkers. De teksten liggen voor je klaar!

 

Aanmelden is altijd fijn in verband met het klaarzetten van de ruimte. en dit kan via tel/app op 06-53518321  of via de email .
Voor alle Mantra Singing circles,  de mantra's en hun betekenissen zie www.mantrasingers.nl
​​


Mantra zingen op locatie


Linda & Ramona komen met alle plezier naar je toe om een fijne, inspirerende mantra-avond te verzorgen. We begeleiden onszelf met onder meer een harmonium, een ngoni, native flute en met percussieinstrumenten. Daarnaast nemen we wat instrumenten mee zoals drum, tamboerijn, shakers zodat ook bezoekers op hun manier mee kunnen doen met het ritme als men dat zou willen.

Heb je interesse in onze mantra-avonden op locatie? Neem dan contact op met Linda op 06-53518321 (tel/sms/app)
of stuur een e-mail voor meer informatie met betrekking tot de tarieven en dergelijke. Zie voor alle mantra-avonden
www.mantrasingers.nl