Mediumavond met Myrthe

Ik, en velen met mij, hebben Myrthe Bruinzeel inmiddels leren kennen als een uitzonderlijk goed en betrouwbaar medium, dat in staat is echt bewijs te leveren van een leven na dit leven...al vele malen heb ik haar boodschappen van onze overleden dierbaren door horen geven en heb ik de reacties gezien van bezoekers...

Ook vanavond zal zij weer, in opperste staat van concentratie, ontroerende contacten leggen met de wereld waarin onze ouders, familie en geliefden verder leven. Aan de hand van karakteristieke kenmerken en gedeelde herinneringen brengt Myrthe je een lieve groet en een boodschap die op dit moment belangrijk voor je is. 

 

Wat doet een medium?
Een medium werkt vanuit de wetenschap dat leven niet ophoudt bij de fysieke dood. De band van liefde blijft bestaan. Onze dierbaren willen ons zo graag laten weten dat ze nog altijd heel dicht bij ons leven betrokken zijn. Helaas zijn velen van ons niet ontvankelijk voor hun boodschap. Daarom fungeert een medium als brug tussen de spirituele wereld en de onze. Tijdens een demonstratie mediumschap vind er een warm weerzien plaats tussen de mensen hier en hen die wij al moesten laten gaan.

Op hun eigen karakteristieke manier willen onze dierbaren ons laten weten dat zij daar net zo springlevend zijn als zij hier waren. Tijdens een demonstratie werkt een medium voor een grotere groep mensen en zal aan de hand van bepaalde kenmerken een overleden dierbare omschrijven om op deze manier herkenbaar te maken wie er communiceert.

 

Vrijdag 6 september, aanvang 20.00 uur.
Toegang € 15,00
Reserveren kan via telefoon/app/sms op nummer 06-53518321 of via e-mail.