Zwangerschapsmassage (va. 13 weken)

Wel eens gedacht aan een massage tijdens je zwangerschap?

Zwangerschapsmassage biedt je de rust en tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam en helpt bij het afvoeren van overtollig vocht in je voeten, enkels en benen. Het is ook heel erg fijn om de zwangerschapsmassage te ondergaan ter vermindering
en bestrijding van pijntjes. Zwangerschapsmassage geeft positieve effecten zoals: beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen. Kortom, goed voor jou én goed voor je kindje!


Tijdens de zwangerschap gebeurt er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler om ruimte voor het kindje te maken en je op de bevalling voor te bereiden. Je kun hierdoor last krijgen van je nek en rug en jammer genoeg ook van bekkenklachten. Ook kun je door de hormonen vocht gaan vast houden en slechter gaan slapen. Tijdens de zwangerschapsmassage besteden wij extra aandacht aan de “klachten”.

Wanneer het liggen op de buik in de loop van de zwangerschap niet meer mogelijk of comfortabel is zal de houding op de massagetafel worden aangepast naar zijligging, ondersteunt door kussens.

30 min, rug, nek & schouders (zittend of liggend), € 35, 00
60 min, rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten.€ 70,00 

Een afspraak maken kan via tel/app: 06-53518321 of via de email.