Bamboemassage

De bamboe massage is een stevige, doeltreffende maar zeker ook ontspannen massage waarbij bamboestokken worden gebruikt. Deze massagevorm is gebaseerd op oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen die gebaseerd zijn op de leer van de vijf elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal.

Deze behandeling is door het gebruik van bamboestokken een stevige, maar zeker ook een ontspannen massage die doorwerkt op het hele lichaam. Door te masseren met bamboestokken kan diepr worden behandeld; hierdoor verdwijnen de spierknopen en ontspant het lichaam.  Het kiezelzuur die de stokken van nature afgeven zorgt tegelijkertijd voor ontgifting. Door het gebruik van de bamboestukken kan intensief, maar ook lciht worden gemasseerd, puur door het aanpassen van de druk op de stokken. 

Een bamboemassage is verwarmend, effectief en ontspannend; daarnaast zorgt deze massage voor een goede bloedtoevoer, afvoeren van afvalstoffen, effectief tegen vermoeidheid en stress, geeft een boost aan het lymfesysteem en zorgt dat je je weer fit, uitgerust en energiek voelt! 

 

Tarief; € 35,00 / 30 minuten.
Er kan ook gekozen worden voor een behandeling van 60 minuten.
Een afspraak kan gemaakt worden via tel/app 06-53518321 of via de e-mail.