Zweedse klassieke massage

Een holistische klassieke massage is een Zweedse massage waarbij verschillende technieken worden gebruikt om (hoge) spierspanningen in de spieren los te kneden en gifstoffen af te voeren. Strijkingen, strekkingen en knedingen stimuleren de bloedsomloop, de stofwisseling en spierspanningen.

 

Prima inzetbaar en effectief bij stijfheid, pijnen in rug, nek, schouders en eigenlijk zeer geschikt voor het hele lichaam.  Het is een massage waarbij afwisselend  intensieve en ontspannende massagegrepen worden gebruikt om enerzijds de spierknopen los te maken en anderzijds daar direkt ontspanning aan te geven. 


De Zweedse “klassieke” massage zoals gezegd, is gericht op klachten en ontspanning. Door deze massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd. Er wordt gebruik gemaakt van langzame, strijkende bewegingen; kneden en wrijven met de
(bloed)stroming mee richting het hart. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen afgevoerd.

Doordat het zenuwstelsel kalmeert kan de massage je lichaam in een diepe ontspanning brengen. Het versterkt het immuunsysteem, vermindert pijn en het stimuleert het loslaten van gifstoffen (toxine), afkomstig van bacteriën in je lichaam.

 

Tarief; 30 minuten, € 35,00 (ook 60 of 90 minuten mogelijk). 

Een afspraak maken kan via tel: 06-53518321 of via de email.