Sportmassage

Voor sporters en niet-sporters; een effectieve, diepwerkende en grondige massage, gericht op het stimuleren van de doorbloeding in de spieren. Door deze massagevorm toe te passen worden afvalstoffen in je spieren veel sneller afgevoerd, waarmee je het herstel flink bevordert. 

Een sportmassage dient verschillende doelen:
-  ter voorbereiding op een fysieke inspanning
-  als nabehandeling voor je spieren ná een fysieke inspanning
-  voor behandeling van blessures.

Ter voorbereiding:
Een sportmassage wordt vaak ingezet wanneer iemand binnen afzienbare tijd een fysiek zware inspanning gaat leveren, of wanneer je gedurende lange tijd niet gesport hebt en weer wil gaan beginnen. In beide  gevallen zul je merken dat je spieren beter doorbloed en soepeler zijn na de massage. Belangrijk is wel dat je een massage altijd bijtijds moet laten uitvoeren; niet net voor of net na een fysiek zware inspanning. Dit zou de spieren eerder kwaad dan goed doen; wees er op tijd bij.

Als nabehandeling:
Heb je je fysiek uitgeleefd? Boek dan een sportmassage om alle verzuring uit je spieren te laten masseren.  Melkzuren zijn een restproduct bij de verbranding van spieren en juist die melkzuren zorgen, wanneer ze zich ophopen, voor die gemene "knoopjes" die fiks pijn kunnen doen. Een sportmassage is zoals gezegd een stevige en grondige massagevorm, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en waarbij die opgehoopte melkzuren uit je spieren worden weggemasseerd. Niet altijd even prettig omdat er diep in en op de spieren wordt gemasseerd; het kan zeker wat gevoelig zijn ! Het resultaat is er echter wel naar; je spieren voelen beduidend beter en soepeler aan!

Behandeling van blessures:
Mocht je onverhoopt een blessure hebben opgelopen, dan ben je bij onze ESPO-opgeleide sportmasseur aan het goede adres. Massages, houdingcorrecties, medical taping..alles wat nodig is om te zorgen dat je blessure  vakkundig en doeltreffend wordt behandeld. Ook kun je bij ons terecht bij wandelletsel zoals blaarbehandeling en preventieve taping bij lange-afstandswandelingen.


Tarief: 
Tarief: € 35,00 (30 minuten)
5-strippenkaart € 155,00
10-strippenkaart € 285,00

Een afspraak maken kan via tel: 06-53518321 of via de email.