Lichtcirkel

Deze zondag kun je onder begeleiding van Nonnie & Renate meedoen met een Lichtcirkel. In zo'n lichtcirkel werken we met de elementen; water, aarde, lucht en vuur alsook met noord-oost-zuid-west en de krachtsymbolen van moeder aarde. 

 

Nonnie en Renate leggen de cirkel en smudgen. Je wordt verzocht plaats te nemen in een kring (op de grond of op een stoel als je dat fijner vindt). Wat doen we in een Lichtcirkel, wat doet een Lichtcirkel? In zo'n cirkel leren we dichter bij onszelf te komen waardoor we "beter gaan stromen". Opladen, loslaten, diep in jezelf keren, maar ook opschonen, ervaren en omarmen wat voor jou beschikbaar is. 

 

Nonnie werkt altijd met de Violette Vlam. De Violette Vlam is een unieke spirituele energie die je kan helpen in alle gebieden van je leven. Het kan lichamelijke en emotionele problemen helen, je relaties met de mensen om je heen verbeteren en zorgen dat je spiritueel groeit. Daardoor verhoog je je trillingswaarde. De krachtstok die we daarna gaan maken helpt je aarden en begeleiden. Natuurlijk neem je je eigen krachtstok mee naar huis.

 

Nonnie en Renate zorgen die dag voor allerlei versnaperingen zoals fruit, koffie, thee en dergelijke. dit is bij de prijs inbegrepen. 

 

Zondag 11 augustus, 13.30-16.30 uur
Kosten € 32,50 incl consumpties/versnaperingen