Geboortehoroscoop

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de sterrenhemel ten tijde van iemands geboorte. Je geboortehoroscoop is daarmee uniek; de kans dat iemands planeten exact hetzelfde stonden op het moment van jouw geboorte is ontzettend klein.

De stand van de Zon, Maan en Planeten gezien vanaf je geboorteplaats, op het moment van je geboorte, in combinatie met de Huizen welke verwant zijn aan de Dierenriemtekens wordt opgeschreven in een horoscooptekening. Dit heet je Radix Deze kan gebruikt worden om onze persoonlijkheid beter te begrijpen en inzicht te geven inWie ben ik? Waar kom ik vandaan? en Waar ga ik naar toe?” 

 

Want echt, niemand heeft exact dezelfde planeetstanden als jij, dus niemand heeft eenzelfde karakter, en zeker ook geen zelfde "levenspad". Een geboortehoroscoop geeft je inzicht, vertelt je wat je sterke en zwakke kanten zijn, vertelt je valkuilen en het is fascinerend dat op het moment van je geboorte al bepaald is hoe je levensweg gaat verlopen! Denk hierbij aan welk soort werk je gaat doen, hoe je omgaat met relaties en nog veel meer!

 

Astrologe Marja maakt graag voor jou je geboortehoroscoop; dit doet zij handmatig dus je krijgt geen "eenvoudige" computeruitdraai. Zij heeft in dat geval je volledige naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig. De levertijd is ca. 3 weken. Kosten € 109,00. Wil je je horoscoop laten maken, je geboortehoroscoop voor jezelf, je kind, je kleinkind? Stuur dan een bericht/whatsapp naar 06-53518321 of neem contact op via e-mail.