Lichaamsmassage

Een volledige massage ontspant de spieren, maakt gewrichten, spieren en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Door ontspanning van de spieren in het lichaam kunnen klachten als (spannings)hoofdpijn, stress, pijnen, stramheid/stijfheid,  chronische vermoeidheid en slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Een ontspannende massage is geschikt voor iedereen:

  • als cadeautje voor jezelf na of tijdens een drukke werkweek.
  • als je je vermoeid en uitgeblust voelt (bv na het sporten).
  • als je even heerlijk wil ontspannen en je je gedachten “op nul” wilt zetten.
  • als je last hebt van pijnlijke of verkrampte spieren.
  • als je "uit je hoofd "wilt komen.


Door middel van effleurages, knedingen, fricties en schuddingen ontstaat er een natuurlijke en verfijnde manier ​van aanraken, ​die aangenaam en ontspannend is om te ondergaan. Na een behandeling zul je beslist het effect merken; soepeler spieren, minder pijn, betere nachtrust. Deze massage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij  een warme massageolie wordt gebruikt. U kunt vanzelfsprekend kiezen tussen gedeeltelijke (nek-, rug-, schoudermassage, beenmassage, voetmassage) en een gehele massage waarbij het hele lichaam aan de voor- en achterkant wordt gemasseerd. 

Handdoeken en massagecape zijn bij ons aanwezig. Tijdens de behandeling houdt u uw ondergoed aan; de gedeeltes die niet worden gemasseerd worden tijdens de massage afgedekt met baddoeken. Wij werken met mannelijke en vrouwelijke masseurs; de masseur behandelt de heren, de masseuse behandelt de dames. 


Direct een afspraak maken? Dat kan via tel: 06-53518321 of via email.
Massage 30 minuten € 35,00 
​Massages van 60 min, 75 min of 90 minuten zijn ook mogelijk.