Workshop Automatisch schrift

Wil jij proberen of je via automatisch schrift contact kunt maken met de "andere" wereld en ben je ook zo nieuwsgierig of je dit kunt? Dan is deze workshop een uitgelezen kans om hiermee aan de slag te gaan!

De bedoeling is dat je aan het einde van de workshop minimaal een begin hebt gemaakt met het automatisch schrijven; sommigen lukt het om spontaan wat op papier te krijgen; anderen hebben wat langer de tijd nodig, maar over het algemeen kun je aan het eind van de workshop wel contact maken... heel bijzonder kan ik uit ervaring zeggen!

Er wordt een en ander verteld over de geestenwereld; hoe je ermee om kunt gaan en waar je op moet letten als je zelf contact maakt. Er wordt eerst een korte meditatie gehouden en dan ga je olv medium Marja beginnen met het leren schrijven met je gids.... Hiervoor neemt zij alle tijd, ze helpt waar nodig en zo leer je en kun je zelf voelen hoe het is als een gids zelf bij jou en via jou gaat schrijven.

 

Heb je interesse in deze workshop? Dan horen we dat graag. Je docente Marja is een ervaren "automatisch schrijfster" met een bloeiende praktijk. Kosten workshop incl. koffie/thee en naslagwerk € 45,00

Aanmelden kan via tel/app/sms 06-53518321 of via e-mail.

Prive-sessie met Marja

Op afspraak kun je voor een prive-consult terecht bij medium Marja. Marja houdt zich al ca 20 jaar bezig met het "automatisch schrift" en in dit geval betekent dat dat zij, naast het geven van de workshops, ook prive-sessies geeft in Spiritual Balance.

Tijdens een priveconsult kun je vragen van allerlei aard stellen; Marja stemt af en als vanzelf glijdt de pen over het papier en komen
de antwoorden op de door jou gestelde vragen. Het is leuk om te zien hoe haar handschrift elke keer weer anders is :).

Een consult van  ca drie kwartier kost € 45,00; heb je onverwacht langer tijd nodig, dan wordt er een meerprijs berekend.
​Een afspraak maak je eenvoudigweg via tel/app 06-53518321 (Linda)