Cursus Stoelmassage

Zelf een professionele stoelmassage leren geven?
Thuis of als onderdeel van behandelingen in je praktijk? 
Volg dan de opleiding stoelmasseur; direct toepasbaar!

Een stoelmassage is een massage die niet meer weg te denken is in deze tijd van nek-, schouder-, hoofd- en gewrichtspijnen. Begonnen als een massage op de werkvloer, en inmiddels uitgegroeid tot een massage die door heel veel particulieren gewaardeerd wordt.

Stoelmassage is een korte, intensieve, maar heel effectieve drukpuntmassage op een ergonomisch gevormde stoel. Deze massage verlicht, verhelpt en voorkomt spierspanning, hoofdpijn- en migraine, nekpijn, rugpijn, vastzittende schouders en allerlei spier- en gewrichtsklachten. Daarnaast is het ook nog eens een heerlijke ontspannende massage die op een dynamische manier wordt gegeven en ontvangen; altijd door de kleding heen..

De cursus stoelmassage bestaat uit vier avonden voornamelijk praktijk; oefenen, oefenen en nog eens oefenen  met als resultaat dat je na afloop van de cursus in staat bent anderen een ontspannende, maar ook zeker effectieve massage te geven. Je leert de verschillende technieken, de juiste grepen om de doorbloeding te bevorderen, je leert "triggerpoints" herkennen, de contra-indicaties en bijna het belangrijkste, ​rust en ontspanning over te brengen op je cliënt. 

Data: nog niet bekend

Kosten: € 185,00 incl. koffie/thee, documentatie en certificaat.
Info en/of aanmelden kan via tel: 06-53518321 of via email.
Liever een wat eenvoudiger massage aanleren? Neem dan een kijkje bij de workshop hoofd/nek/schoudermassage.