Familie  door de eeuwen heen; wat verbindt ons?

We incarneren in groepen; iedereen waar we in dit leven mee te maken hebben of krijgen is een "bekende"  vanuit een ander leven, echter uit dezelfde "groep", dezelfde zielengroep. En we komen die persoon/personen niet zomaar weer tegen; met iedereen die we in dit leven tegenkomen, hebben we "iets uit te werken". 

Ook jij zult het hebben meegemaakt; een aantal keren in je leven heb je die speciale "klik" met iemand, die wederzijdse herkenning en die onverklaarbaar sterke band. Wellicht heb je al snel de neiging om te denken dat je je tweelingziel ontmoet, maar een gouden-draad-verbinding is minstens net zo sterk. (en wees gerust; die tweelingziel kom je in dit leven beslist ook tegen :) . Maar natuurlijk gebeurt dit ook andersom; een onverklaarbare weerstand en antipathie terwijl je die persoon nog nooit hebt onmoet (althans, dat denk je). 

Hoe dit alles werkt, wat het betekent, gekoppeld aan herramen en bewustzijn, het doel ervan, het waarom, verwantschap, overlappingen, tweelingzielen, clusters, zielengroepen,  gouden-draad-verbindingen; dit alles word je tijdens deze  thema-avond uitgelegd door de gastspreker van deze avond. 

Na het eerste gedeelte is een korte pauze; tijdens het tweede gedeelte  is er alle  gelegenheid tot het stellen van vragen vanuit het publiek. . 

Datum; vrijdag 3 mei.
Toegang € 25,00, contant te betalen. Einde ca 22.00 uur.

Aanmelden is gewenst  in verband met de voorbereidingen; dit kan via tel 06-53518321 of via email.